ŞEHİT MURAT TAŞ ANAOKULU B ŞUBESİ ETWİNNİNGDE

29.03.2023 246

Okulumuz anasınıfı B şubesi YILDIZLAR SINIFI bu yıl “Little Scientists - From Experience To Knowledge” eTwinning Projesine başladılar.

“Projemizde  Yunanistan, İtalya, Romanya, Azerbaycan,  27 yabancı ortak bulunuyor. Bilimsel deneyleri sınıfımızda gerçekleştirerek çocukların yeni bakış açıları kazanmaları ve eğlenerek öğrenmelerini amaçlıyoruz. Proje, okul öncesi çocukların bilişsel merakını uyandırmak için oluşturuldu. Dersler, basit deneyler, araştırma oyunları ve ders sırasındaki deneylere dayalı. Amaç, doğru sonuçları gözlemleme ve formüle etme yeteneğinin yanı sıra deney yapma ve tahmin etme becerilerini geliştirmektir. Çocuklar doğal eyleme geçme ve soru sorma ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir. Çocukların dil becerileri de şekillenecek, ince motor becerileri ile göz-el koordinasyonları geliştirilecektir.