Şehit Murat Taş Ortaokulu

Vizyon: Şehit Murat Taş Ortaokulu olarak yenilikçi ve değişimci bir anlayışla eğitim öğretim gerçekleştirmekteyiz. . Öğrencilerimizi çift kanatlı bir kuş misali, mezun ettiğimizde her bir öğrencimizin nakli bilimler kadar akli bilimlerde de yeterli ve nitelikli yetiştirmenin gayreti içindeyiz.

Misyon: Şehit Murat Taş Ortaokulu olarak mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:50-14:15
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitmurattasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇIRÇIR MAH. ÖNCÜ SK. NO: 1/1 İÇ KAPI NO: 1 EYÜPSULTAN / İSTANBUL

Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :Tek

Yerleşim Yeri -

Adres - ÇIRÇIR MAH. ÖNCÜ SK. NO: 1/1 İÇ KAPI NO: 1 EYÜPSULTAN / İSTANBUL

Ulaşım Eminönü otobüs duraklarından 99, 99Y, 47 ve 47E otobüsleri ile , Topkapı Şehitlikten Yeşil pınar dolmuşları ile , Esenler otogarından İETT 39O ile Yeşil pınar bölgesine gelinir.Alibeyköy İtfaiye durağı okula çok yakın ve çok bilinen bir duraktır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 13 km. İlçe merkezine 5 km uzaklıktadır.